Plăcintă de somon de Quebec

Plăcintă de somon de Quebec


Ingrediente:

150 g somon din conservă
1 aluat de plăcintă
300 g cartofi piure
2 cepe, tocate mărunt
3 linguri de unt
¼ linguriţă cimbru
½ linguriţă sare
1 vârf de cuţit piper

Preparare:

Se unge o cratiţă sau o tavă pentru plăcinte şi se pune la încălzit. Se amestecă toate ingredientele, cu excepţia somonului; jumătate din această compoziţie se aşază pe fundul tăvii sau cratiţei, peste care se pune somonul, apoi cealaltă jumătate de amestec. Se acoperă cu un strat de aluat de plăcintă, se fac mici cruste şi se pune la cuptor; se lasă în jur de 25-30 minute, până ce se rumeneşte la suprafaţă.
Se poate servi cu sos de chili.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria canadiană, Clătite / Plăcinte, Mâncăruri cu carne, Peşte, Reţeta săptămânii, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*