Presnac cu brânză

Presnac cu brânză


Ingrediente:

6 ouă
100 g făină
450 g brânză de vaci
180 g brânză moale, cuburi
400 g brânză Monterey Jack, tăiată cuburi
1 linguriţă praf de copt
1 linguriţă unt
sare şi piper

Preparare:

Se unge o tavă cu unt, se presară cuburile de brânză Monterey Jack şi brânza moale. Într-un castron se amestecă brânza de vaci cu ouăle, se incorporează făina şi praful de copt, sare şi piper, se omogenizează şi se aşază peste compoziţia din tavă. Se pune la cuptor pentru aproximativ o oră, până se rumeneşte.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Bucătăria sârbă, Mâncăruri cu brânză, Mâncăruri cu ouă, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*