Salată de fasole cu vinegretă de roşii cu busuioc

Salată de fasole cu vinegretă de roşii cu busuioc


Ingrediente:

Pentru salată:

1 căpăţână broccoli, desprinsă în bucheţele
200 g fasole cu bob alb, din conservă
2 roşii, tocate
2 linguri busuioc mărunţit

Pentru vinegretă:

2 linguri suc de roşii
2 linguri oţet de vin roşu
2 linguri frunze de busuioc, mărunţite
½ linguriţă ulei de măsline
1 vârf de cuţit piper negru măcinat

Preparare:

Pentru salată, bucheţelele de broccoli se pun la fiert în apă, apoi se scot, se trec sub un jet de apă rece şi se păstrează deoparte. Boabele de fasole se lasă puţin în apă, se scurg şi se aşază într-un castron larg. Se adaugă bucheţelele de broccoli, roşiile şi busuiocul, se omogenizează bine şi se lasă la rece.
Pentru vinegretă, se combină toate ingredientele şi se presează cu mixerul până se obţine o pastă fină care se toarnă peste salată şi se serveşte imediat.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Bucătăria egipteană, Reţeta zilei, Salate, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*