Salată din muguri de palmier

Salată din muguri de palmier


4 august – S-a nascut în 1910 Anita Page (Evelyn Pomares) – actriță americană de film, care a devenit celebră în ultimii ani ai erei filmului mut, considerată una din cele mai frumoase actrițe de la Holywood-ul anilor 20. Când i-a expirat contractul, în 1933, a surprins lumea cinema-ului prin anunțul său de retragere, la vârsta de 23 de ani, dar a mai facut 2-3 filme, apoi a disparut de pe firmamentul starurilor cca 60 de ani. Când s-a reîntors, a mai jucat în câteva filme de groază, cu buget redus, câteva dintre ele neajungând de fapt pe marile ecrane.

Ingrediente:

450 g muguri de palmier, din conservă
1 salată verde
25 g parmezan, ras
zeama de la 1 lămâie
1 lingură ulei de măsline
Crutoane de pâine
sare şi piper, după gust

Preparare:

Se scurg mugurii de palmier din sucul lor, se tai bucăţi mici de aproximativ 2 cm şi se aşază într-o salatieră. Se desprind foile salatei şi se taie mărunt,, apoi se combină cu mugurii de palmier, se toarnă uleiul de măsline, se asezonează cu sare, piper şi zeamă de lămâie.
Se adaugă crutoanele şi parmezanul ras, se mai amestecă puţin şi salata este gata. Se lasă la rece o jumătate de oră şi se poate servi.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu brânză.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*