Salată evreiască de Rosh hashana

Salată evreiască de Rosh hashana


Ingrediente:

1 cană seminţe de rodie
1 ceapă mică roşie
3 portocale
1 lingură miere
1 ceaşcă ulei de măsline
3 castraveţi
1 fennel
2 linguri suc de portocale
1 ceaşcă seminţe de pin
câteva linguriţe măcriş
3 linguri suc de lămâie

Preparare:

Se prăjesc seminţele de pin. Se curăţă şi se taie castraveţii rondele subţirele. Se toacă ceapa şi măcrişul, portocalele se taie felii.
Se amestecă feliile de castraveţi, fennelul tocat, ceapa, portocalele şi măcrişul într-un bol mare.
Se bate sucul de lămâie cu sucul de portocale, mierea şi uleiul de măsline. Se toarnă deasupra salatei.
Se decorează cu seminţe de pin prăjite şi seminţe de rodie.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria evreiască, Reţeta zilei, Salate, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*