Salată italiană cu ravioli

Salată italiană cu ravioli


Ingrediente:

piper
1 ceaşcă ulei
1 linguriţă zahăr
1 căţel de usturoi
1 ceaşcă ciuperci
sare
1 ceaşcă anghiare
rozmarin
câteva linguri oţet
1 linguriţă zahăr
300 g ravioli cu brânză
măsline
3 cepe verzi
parmezan
3 ceşti şuncă
1 ardei
1 ardei iute

Preparare:

Se zdrobeşte usturoiul, se fierb ravioli. Se taie şunca felii. Se toacă ceapa.
Se amestecă uleiul, oţetul, rozmarinul, usturoiul, zahărul şi ardeiul iute tocat.
Se adaugă ravioli, şunca, ardeiul tocat, ciupercile şi ceapa. se amestecă şi se condimentează cu sare şi piper.
Se acoperă şi se lasă la rece o jumătate de oră. Se garniseşte cu măsline şi parmezan.

Taguri: , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria italiană, Reţeta zilei, Salate, Salate cu brânză, Salate cu ciuperci, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*