Salată rusească

Salată rusească


Ingrediente:

3 ceşti maioneză
măsline
pătrunjel
1 ceaşcă fasole
1 ceaşcă fasole verde
1 castravete murat
3 ridichi
1 morcov
3 ouă
3 cartofi

Preparare:

Se fierb cartofii, se taie. Se fierbe fasolea. Se taie ridichea şi castravetele felii. Se fierbe morcovul. Se feliază. Se fierb ouăle tari. Se toacă pătrunjelul. Se amestecă toate ingredientele cu jumătate din maioneză, sare şi piper. Se păstrează câteva felii de ou şi castravete pentru decor. Deasupra se pune maioneza rămasă şi se presară pătrunjel şi măsline.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Bucătăria rusă, Reţeta zilei, Salate, Salate cu legume, Salate cu ouă.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*