Cartofi umpluţi cu broccoli

Cartofi umpluţi cu broccoli


24 septembrie – 622: Profetul Muhammad încheie pelerinajul de la Mecca la Medina. În 1180 moare Manuel I Comnenul, ultimul împărat al dinastiei Comnenilor. Imperiul bizantin cade în declin. În 1829 Rusia și Imperiul Otoman au semnat Tratatul de Pace de la Adrianopol.

Ingrediente:

4 cartofi
60 g broccoli
125 g smântână
60 ml lapte
125 g brânză cheddar, rasă
4 felii bacon prăjit, tocat mărunt
2 cepe verzi, tocate
1 linguriţă sare

Preparare:

Se fierb cartofii, se curăță de coajă și se lasă la răcit, apoi li se taie câte un capac și se scobesc. Se desprinde broccoli în bucheţele şi taie cuburi, apoi se combină cu miezul cartofilor, baconul, brânza rasă, smântâna.
Se incorporează laptele şi ceapa tocată iar cu amestecul obţinut se umplu cartofii, se aşază într-o tavă şi se coc timp de 30 minute.

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive cu brânză, Aperitive cu carne, Garnituri, Mâncăruri cu brânză, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*