Cotlete de porc cu ceapă

Cotlete de porc cu ceapă


17 septembrie – in 1944 – al Doilea Război Mondial, Armata a IV-a Română poartă lupte grele pentru forțarea Mureșului în centrul Transilvaniei, în zona Oarba de Mureș – Dealul Sângiorgiu – Iernut, zdrobind rezistența înverșunată și bine organizată a armatelor germano-ungare. In 1988 se deschide la Seul a XXIV-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară. Iar in 1991 – Linus Torvalds lansează prima versiune Linux (Versiuna 0.01).

Cotlete de porc cu ceapă

Ingrediente:

4 felii cotlet de porc
50 g untura
2 cepe mari
1 lingurita boia dulce
Sare, piper

Preparare:

Carnea batuta se sareaza, pipereaza si se prajeste pe ambele parti, in untura topita, apoi se inabusa, cu grija, adaugandu-se putina apa din cand in cand.
Cand carnea s-a inmuiat se adauga ceapa, taiata felii subtiri si boiaua. Cand este gata si ceapa, se mai potriveste la gust de sare si piper. Se serveste cu cartofi piure si salata.

Taguri: , , , ,
Categorii: Bucătăria moldovenească, Carne de porc, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*