Frigărui dobrogene

Frigărui dobrogene


6 septembrie – în 1628 Puritanii se stabilesc în Salem, care va deveni mai târziu parte din Colonia din Massachusetts. În 1968 – Swaziland devine stat independent faţă de Regatul Unit, aflat în sudul Africii, având graniţe cu Africa de Sud şi Mozambic la est. În 1819 se naşte scriitorul român Nicolae Filimon, iar în 1998 moare regizorul japonez – Akira Kurosawa.

Frigărui dobrogene

Ingrediente:

900 g carne de berbec
300 g roşii
3-4 cepe
2 ardei graşi
Sare, piper
Cimbru
ulei

Preparare:

Se curăţă, se spală şi se taie pulpa de berbec în bucăţi pătrate, de 3 cm, se amestecă cu sare, piper şi cimbru. Roşiile se taie rondele mari, ceapa la fel, iar ardeii se taie fâşii nu prea subţiri. Se indroduc pe frigărui bucăţi de carne, alternând cu roşii, ceapă şi ardei. Se învârt frigăruile la foc, ungându-se din când în când cu ulei. Se servesc cu garnitură de cartofi.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Bucătăria românească, Carne de oaie, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*