Salată de ardei copţi

Salată de ardei copţi


8 septembrie – 1954: Americanul Jonas Edward a realizat primul vaccin împotriva poliomielitei; la 12 aprilie 1955, vaccinul a început să fie comercializat pe piața americană. În 1991 Republica Macedonia devine independentă. Ziua internațională a alfabetizării; se marchează din anul 1966, la inițiativa Congresului mondial pentru lichidarea analfabetismului desfășurat la Teheran, în septembrie 1965. La 19 decembrie 2001, Adunarea Generală a ONU a proclamat, prin Rezoluția 56/116, perioada 2003-2012 Deceniul ONU pentru alfabetizare: educație pentru toți. Azi este Sfântămărie Mică.

Salată de ardei copţi

Ingrediente:

12 ardei
20 ml oţet
60 g ulei
3-4 căţei de usturoi
Sare, zahăr, piper

Preparare:

Se pun pe plita încinsă 12 ardei dolofani şi se coc uniform, având grijă să nu se ardă. Se pun fierbinţi într-un vas, se presară sare peste ei şi se acoperă. După ce s-au răcit se curăţă de pieliţe. Se pun într-o salatieră, iar peste se toarnă un sos format din ulei, sare, oţet şi zahăr şi usturoi tăiat rondele subţiri.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria românească, Reţeta zilei, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*