Salată de praz cu maioneză

Salată de praz cu maioneză


11 septembrie – 1867: După îndelungi dezbateri, Societatea Academică a adoptat proiectul de ortografie susținut de Timotei Cipariu,bazat pe principiul etimologic temperat cu cel fonetic și caracterizat prin lipsa semnelor diacritice la vocalele și consoanele ce reprezință sunetele modificate, după necesități fonetice, față de cele de origine. În 1865 se naşte Árpád Abonyi (Csiba), scriitor, poet și jurnalist maghiar (d. 1918), iar în 1985 moare criticul şi istoricul de artă, poet şi traducător român – Ion Frunzetti.

Salată de praz cu maioneză

Ingrediente:

600 g praz
250 g maioneză
50 g muştar
Sare, piper

Preparare:

Se curăţă, se spală şi se taie prazul, doar partea albă, rondele. Se amestecă în salatieră cu maioneză, muştarul, sare şi piper după gust.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Bucătăria engleză, Reţeta zilei, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*