Carne de porc cu crustă de muştar

Carne de porc cu crustă de muştar


25 octombrie – 1935: A avut loc, la Opera Română, premiera operei bufe „O noapte furtunoasă” de Paul Constantinescu (libretul dupa I.L. Caragiale), sub bagheta lui Ionel Perlea. 1974: A avut loc premiera piesei “Matca” de Marin Sorescu. 1999: A avut loc primul transplant de cord, executat la Spitalul de Urgență Floreasca de o echipă de medici condusă de conf. dr. Șerban Bradișteanu.

Ingrediente:

300 g carne de porc
250 g praz tocat
3-5 căţei de usturoi
1 legătură cimbru verde
125 ml supă de pui
2 linguri muştar cu hrean
1-2 linguri ulei de măsline
sare, piper

Preparare:

Se face un amestec din praz, usturoi, cimbru, muştar sare şi piper, se macină în robotul de bucătărie.
Carnea se taie felii, se aşază pe tavă unsă şi se unge cu pasta de praz descrisă mai sus. Se stropeşte totul cu supă şi se coace 45 de minute la foc mediu, stropind ingredientele din când în când cu lichidul acumulat. Înainte de servire, carnea se lasă 10 minute să se răcească şi se taie felii subţiri.

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Carne de porc, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*