Paste cu broccoli şi sos de roşii

Paste cu broccoli şi sos de roşii


31 octombrie – 1755: Giacomo Casanova reușește să fugă din Palatul Dogilor, Veneția. 1892: Arthur Conan Doyle publică volumul de povestiri Aventurile lui Sherlock Holmes. 2003: Este descoperită Planeta pitică Eris.

Ingrediente:

750 g paste
1 căpăţână broccoli
1 lingură ulei de măsline
¼ ceapă roşie tocată
1 lingură pastă de roşii
300 g smântână
125 g mozzarella tocată
60 g prosciutto tăiată fâşii
sare, piper

Preparare:

Se fierb pastele, se scurg şi se amestecă cu broccoli fiert, rupt bucheţele. Se căleşte ceapa în ulei încins. Când se înmoaie, se adaugă pasta de roşii, apoi, după 2 minute, smântâna. Se lasă totul la foc mic, până se îngroaşă. În final, pastele şi broccoli se amestecă cu mozzarella, se aşază pe farfurii şi se servesc cu sosul obţinut mai devreme.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Pizza şi paste, Reţeta săptămânii, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*