Salată de fasole neagră cu porumb şi chimen

Salată de fasole neagră cu porumb şi chimen


22 octombrie – 1883: A fost inaugurată Opera Metropolitan din New York, unul dintre centrele culturii muzicale mondiale. Cu acest prilej s-a interpretat opera Faust, a compozitorului francez Charles Gounod (1818-1893). 1962: Criza rachetelor cubaneze. Începe blocada economica a SUA împotriva Cubei 1964: Jean-Paul Sartre a primit premiul Nobel pentru literatură, dar l-a refuzat.

Ingrediente:

1 ceaşcă porumb fiert
3 ceşti fasole neagră
oţet
sare
ulei
1 ceapă mare
piper
1 ardei roșu
chimen

Preparare:

Se lasă fasolea 12 ore la înmuiat, apoi se fierbe 2 ore, fără sare. Se toacă ceapa şi ardeiul şi se amestecă cu fasolea şi porumbul. Se blendează chimenul zdrobit cu puţin oţet, ulei, sare şi piper. Se toarnă peste salată.

Taguri: , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*