Salată de fasole verde

Salată de fasole verde


21 octombrie – 1805: Bătălia de la Trafalgar, în care flota britanică a obținut o strălucită victorie împotriva forțelor navale franco-spaniole. 1854: Florence Nightingale călătorește cu 38 surori medicale spre Scutari, peninsula Crimeea, ca să îngrijească soldații din Războiul Crimeii. 1860: În urma unei convenții naționale a fost proclamată o nouă Constituție a Republicii Argentina, ale cărei baze au fost puse în 1853. 1866: A avut loc premiera operei “Viața pariziană”, de Jacques Offenbach.

Ingrediente:

1 linguriţă suc de lămâie
500 g fasole verde fiartă
câteva linguriţe pătrunjel
sare
salată verde
1 căţel de usturoi
câteva linguriţe ulei

Preparare:

Se zdrobeşte usturoiul, se taie şi se fierbe fasolea, apoi se scurge. Se prepară un sos din ulei, pătrunjel tocat, usturoi, suc de lămâie şi sare, care se toarnă peste fasole. Fasolea se aşază pe un platou garnisit cu frunze de salată verde și se serveşte imediat.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*