Salată de paste cu şuncă

Salată de paste cu şuncă


23 octombrie – 425: Valentinian al III-lea este proclamat împărat la vârsta de doar șase ani. 502: Sinodul de la Palmaris pune capăt schismei dintre papa Simachus și antipapa Laurentius. 1958: Decernarea Premiului Nobel pentru literatură scriitorului rus Boris Leonidovici Pasternak (n. 1890 – m. 1960) pentru romanul “Doctor Jivago”, devenit best-seller în Europa Occidentală, dar nepublicat în țara de origine.

Ingrediente:

1 linguriţă făină de muştar
300 g paste
sare
3 roşii
3 linguriţe ulei
3 linguriţe oţet
1 linguriţă miere
piper
3 cepe verzi
3 linguriţă pătrunjel
300 g şuncă
1 ardei

Preparare:

Se toacă şunca, ardeiul, ceapa şi pătrunjelul. Roşiile se taie cuburi. Se fierb pastele, se clătesc şi se scurg. Se amestecă uleiul cu muştar, miere, sare şi piper.
Se amestecă pastele cu şunca, roşiile, ardeiul şi ceapa, se presară pătrunjel. Se amestecă. Deasupra se toarnă sosul cu muştar.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu carne.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*