Salată de porumb, rodii şi roşii

Salată de porumb, rodii şi roşii


20 octombrie – 1883: Peru și Chile semnează Tratatul de la Ancón, prin care, provincia Tarapacá a fost cedată statului Chile; sfârșitul Războiului din Pacific. 1919: Este fondat clubul de fotbal FC Ceahlăul de către un grup de elevi și profesori de la Liceul Petru Rareș.

Ingrediente:

1 ceaşcă porumb crud
câteva măsline
5 roşii
1 ceaşcă ardei
suc de lămâie
ulei
sare
1 rodie mică, stoarsă, doar sucul

Preparare:

Se toacă ardeii şi măslinele. Se amestecă cu porumbul, sucul de rodie, uleiul şi sucul de lămâie. Se condimentează cu sare, după gust. Se taie capac la fiecare roşie şi se scoate miezul. Se umplu roşiile cu amestecul de porumb, ardei şi rodie. Se lasă la rece.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*