Salată de pui cu struguri

Salată de pui cu struguri


9 octombrie – 1831: Este asasinat Ioannis Capo d’Istria, primul președinte al Republicii Elene, unul dintre artizanii luptei de eliberare a grecilor de sub dominația otomană. 1871: A fost declanșat cel mai mare incendiu care a cuprins vreodată orașul Chicago. 1890: Au început lucrările la podul de la Cernavodă-Fetești, proiectat și executat de inginerul Anghel Saligny.

Ingrediente:

1 piept de pui, fiert şi tăiat cuburi
100 g sâmburi de nucă, mărunţiţi
100 g boabe de struguri, tăiate pe jumătate
120 g maioneză
1 rădăcină ţelină
puţin praz, tocat

Preparare:

Într-un castron se pune pieptul de pui, alături de struguri şi nucă. Se toacă ţelina şi se împrăştie peste ingredientele din castron, se incorporează maioneza şi prazul, se mai amestecă odată şi se păstrează la rece.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei, Salate, Salate cu carne.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*