Salată-pastă de caşcaval

Salată-pastă de caşcaval


11 octombrie – 1745: Savantul Ewald Jürgen von Kleist și fizicianul Pieter van Musschenbroek, independent unul de altul au realizat „butelia de Leyda”, primul condensator electric. 1811: Primul vapor care funcționa cu aburi, “Juliana”, a devenit operațional.
1818: Ioan Gheorghe Caragea, voievod al Țării Românești, părăsește domnia.

Ingrediente:

4 ouă fierte tari
400 g caşcaval
1 linguriţă usturoi zdrobit
1 ceaşcă smântână
1 ceaşcă maioneză

Preparare:

Se rade mărunt caşcavalul şi ouăle se taie fin. Se amestecă cu usturoi şi cu atâta smântână cât să formeze o pastă. Se serveşte cu pâine prăjită, sau în bol, garnisită cu maioneză.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu brânză.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*