Spaghete cu fasole verde şi usturoi

Spaghete cu fasole verde şi usturoi


30 octombrie – 1724: A început construcția Bisericii Stavropoleos din București, unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură din perioada fanariotă. 1837: A apărut Jurnalul lui Alexandru Ghica, domnul Țării Românești (1834-1842), prin care era acordat sătenilor dreptul (condiționat) de a se strămuta în orașe; “Jurnalul” a fost anulat în 1843 de noul domn, Gheorghe Bibescu (1842-1848).

Ingrediente:

500 g spaghete
2 linguri ulei de măsline
500 g piept de pui fără piele, tăiat felii
500 g fasole verde
2 ardei roşii tocaţi
4 căţei de usturoi zdrobit
1-2 linguriţe praf de usturoi
60 g sos teriyaki
250 ml supă de pui
sare, piper

Preparare:

Se fierb pastele după care se clătesc cu apă rece şi se scurg.
Carnea se prăjeşte în puţin ulei, fasolea verde se căleşte la foc mic. După 7 minute se adaugă ardei, iar după alte 5, usturoiul. Se combină totul cu sos teriyaki şi supă, se dă în clocot, apoi se amestecă cu pastele şi canea prăjită. Compoziţia se condimentează, se decorează cu verdeaţă şi se serveşte imediat.

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu legume, Pizza şi paste, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*