Omletă de broccoli şi feta

Omletă de broccoli şi feta


3 noiembrie – 1780: Argentina: În Buenos Aires sunt imprimate primele documente în tipografia regală: „Real Imprenta de Niños Expósitos”. 1810: La teatrul „San Moise” din Veneția este prezentată opera „La Cambiale di matrimonio“ de Gioacchino Rossini.

Ingrediente:

1 căpăţână broccoli
100 g brânză feta
3 ouă
1 lingură unt

Preparare:

Se trece broccoli sub un jet de apă rece, apoi se desprinde bucheţele şi se pune la fiert în apă, timp de 5 minute. Se scot pe o farfurie şi se lasă la scurs.
Într-o cratiţă largă se topeşte untul şi se presară bucheţelele de broccoli, se amestecă bine şi se incorporează ouăle, bătute în prealabil. Se adaugă brânza feta, se învârte cu o spatulă de lemn, pentru a se omogeniza bine şi se mai lasă câteva minute la rumenit, după care se scoate pe o farfurie şi se poate servi cu pâine prăjită.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu ouă, Mâncăruri cu ouă, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*