Salată de castraveţi cu iaurt şi mentă

Salată de castraveţi cu iaurt şi mentă


13 noiembrie – 1805: Johann Georg Lehner a inventat “hot dog”-ul. 1985: Vulcanul Mount Ruiz în Cordillera Central a Anzilor, pe teritoriul Columbiei, erupe, acoperind cu lavă orașul Armero și făcând cca. 25.000 victime.

Ingrediente:

3 castraveciori
250 ml iaurt
2 căţei de usturoi
2 linguri apă
1 linguriţă mentă uscată
1 linguriţă sare

Preparare:

Castraveciorii se curăţă de coajă şi se taie rondele. Se prepară un sos alb din iaurt, usturoi şi sare, care se diluează apoi cu apă. Se omogenizează bine, se incorporează feliile de castravete, se presară mentă şi se amestecă bine.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*