Zucchini umpluţi

Zucchini umpluţi


10 noiembrie – 1688: S-a terminat tipărirea Bibliei în limba română. Textul a fost definitivat din inițiativa lui Șerban Cantacuzino, domnul Munteniei. 1951: A fost efectuată prima convorbire telefonică la distanță, fără să fie nevoie de asistența unui operator . 1970: Marele Zid Chinezesc a devenit obiectiv turistic.

Ingrediente:

1 kg zucchini
450 g carne de vită
250 g orez
750 ml suc de roşii
2 cepe albe
ulei
sare şi piper

Preparare:

Ceapa se mărunţeşte şi se rumeneşte într-o cratiţă cu ulei fierbinte. Carnea de vită se toacă şi se adaugă peste ceapa călită, se condimentează cu sare şi piper, apoi se mai lasă la foc mic pentru câteva minute, până ce aceasta capătă gust. Se combină cu orezul şi se lasă puţin deoparte.
Dovleceii zucchini se spală, se taie pe jumătate, se scobesc puţin şi se umplu cu amestecul de mai sus, apoi se aşază într-o tavă, se toarnă sucul de roşii, nişte ulei şi se bagă la cuptor pentru 30 minute.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu carne, Carne de vită, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*