Cașcaval pané

Cașcaval pané


11 decembrie – Se naște în 1912 producătorul de film Carlo Ponti, care a fost căsătorit cu actrița Sophia Loren din 1966. Din filmele sale amintim:1954: La Strada, 1956: Război și Pace, 1960: La Ciociara, 1963: Ieri, oggi e domani, 1964: Matrimonio all’italiana, 1966: Doctorul Jivago și 1990: Oscar.

Ingrediente:

350 g cașcaval
2-3 ouă
150 g făină
150 g pesmet
3 linguri pătrunjel verde tocat
ulei
sare, piper

Preparare:

Cașcavalul se taie felii de 1-2 cm, apoi se înmoaie puţin în apă şi se scurge pe şerveţele de hârtie.
Feliile de cașcaval se dau prin făină (amestecată cu condimente), ou bătut şi pesmet, apoi, iarăşi prin ou şi pesmet.
Astfel acoperită, brânză se prăjeşte în ulei foarte încins, felie cu felie. Când se rumeneşte pe ambele părţi se scurge pe şerveţele de hârtie, se garniseşte cu pătrunjel şi se serveşte imediat.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Mâncăruri cu brânză, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*