Conopidă cu sos alb

Conopidă cu sos alb


Ingrediente:

800 g conopidă
3 linguri unt
2 linguri de făină
½ l lapte
4 linguri de smântână
Sare, piper, nucșoară
1 lingură zeamă de lămâie
3 linguri cașcaval ras

Preparare:

Conopida spălată, desfăcută în buchețele se fierbe în apă puțin sărată (cu 2 linguri de lapte). Din unt, făină și lapte se prepară un sos alb, lăsând să se îngroașe puțin și adăugând apoi smântână. Se condimentează cu sare și piper. Deasupra se presară cașcavalul ras și se servește imediat.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu legume, Mâncăruri cu legume, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*