Marinadă de usturoi, soia şi ghimbir pentru cotlet de miel

Marinadă de usturoi, soia şi ghimbir pentru cotlet de miel


Ingrediente:

150 ml sos de soia
60 ml ulei de măsline
3 căţei de usturoi
2 linguriţe ghimbir mărunţit
2 linguriţe muştar uscat
2 linguri melasă

Preparare:

Se amestecă toate ingredientele. Se marineză cotletul de miel cu cel puţin 2 ore înainte. Această marinadă este pentru 4-8 bucăti cotlet de miel. Ea poate fi de asemenea prajită şi servită drept sos.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Sosuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*