Salată de sparanghel cu mandarine

Salată de sparanghel cu mandarine


Ingrediente:

400 g sparanghel
200 g compot de mandarine
1 ardei gras, verde

Pentru sos:

5 linguri ulei
2 linguri oţet din vin
1 lingură coniac
1 pliculeţ de zahăr
sare, piper, după gust

Preparare:

Se curăţă şi se spală sparanghelul, apoi se fierbe în apă clocotită, cu sare. Se scoate, se scurge şi se taie bucăţi de 4 cm lungime. Feliile de mandarine din compot se scurg de sirop. Ardeiul se curăţă de cotor şi seminţe şi se taie fâşii foarte subţiri. Se amestecă toate ingredientele, deasupra se toarnă sosul format din combinarea ingredientelor pentru sos. Se serveşte rece.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*