Salată festivă cu afumătură și maioneză

Salată festivă cu afumătură și maioneză


Ingrediente:

1 ciolan de porc, afumat
1 sfeclă roșie, mare
400 g maioneză cu smântână
piper, după gust

Preparare:

Se fierbe în prealabil ciolanul de porc, apoi se taie fâșii. Se fierbe sfecla în coajă, se curăță apoi și se taie cubulețe. Într-un bol mare, de sticlă, se alternează straturi de sfeclă și carne, adăugându-se din maioneză. Ultimul strat este doar maioneză.

Taguri: , , ,
Categorii: Aperitive, Carne de porc, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei, Reţete de Crăciun, Salate, Salate cu carne.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*