Sos de capere

Sos de capere


Ingrediente:

2 linguriţe făină albă
2 linguri ulei
1 ceapă
100 g capere
Frunze de pătrunjel
Smântână
sare după gust
supă de legume

Preparare:

Se rumeneşte puţin făina, fără grăsime, apoi se adaugă uleiul, sarea şi ceapa tocată mărunt. Se toarnă puţină supă de legume şi se amestecă să nu se formeze cocoloaşe, se incorporează caperele, pătrunjelul tăiat fin şi se mai lasă să fiarbă 10 minute. Înainte de servire se adaugă smântâna, se poate consuma alături de preparate din peşte sau carne de vită.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Sosuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*