Tăieței cu varză dulce

Tăieței cu varză dulce


Ingrediente:

500 g făină
2 ouă
1 kg varză crudă
100 g untură
Sare, piper pisat

Preparare:

Din făină, ouă și puțină apă se frământă și se întinde o foaie de tăieței, apoi se taie în pătrățele potrivit de mari. Varza curățată și tăiată foarte subțire se sărează și se freacă bine în palme. După câteva minute se stoarce și, amestecând mereu, se călește în untură fierbinte. Când varza s-a înmuiat și a devenit aurie, se amestecă cu tăiețeii fierți. Se potrivește de sare și piper după gust.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu carne, Mâncăruri cu ouă, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*