Carne de porc usturoiată

Carne de porc usturoiată


Ingrediente:

250 g carne de porc, fără os
2 linguri ulei susan
500 ml supă de carne
5 linguri sos de soia
3 căței de usturoi pisați
1 lingură ulei chilli

Preparare:

Se spală carnea și se pune la fiert într-o oală cu capac. Când este fiartă se scoate și se taie fâșii subțiri.
Se face un mujdei de usturoi cu ulei de susan sau pastă de susan, sare și apă, până devine pastă. În pasta de usturoi se adaugă apoi sosul de soia și uleiul picant și se toarnă peste carne.
Se omogenizează bine și se servește cald.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Bucătăria chineză, Carne de porc, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*