Păstrăv cu legume

Păstrăv cu legume


Ingrediente:

4 fileuri de păstrăv
4 gulii
2 morcovi potriviţi
1 cartof
100 g fasole verde
1 roşie
Usturoi
Pătrunjel tocat
150 ml suc de lămâie
ulei

Preparare:

Guliile şi morcovii se taie cubuleţe, fasolea se rupe bucăţi, iar roşia se curăţă de coajă şi se zdrobeşte. Într-o tavă se aşază un strat de roşii, usturoiul tăiat mărunt, pătrunjelul tocat peste care se adaugă legumele amestecate. Deasupra se aranjează peştele sărat şi piperat, se toarnă sucul de lămâie, puţină apă şi ulei. Se introduce tava la cuptor, la foc mediu, cca 20 de minute.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Peşte, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*