Pui cu roşii

Pui cu roşii


Ingrediente:

500 g piept de pui
făină
4 roşii
3 bucăţi arpagic tocat
Busuioc tocat
Suc de lămâie
ulei

Preparare:

Carnea se taie bucăţi potrivite ca mărime care se dau prin făină şi care se rumenesc în ulei încins. Se scot din cratiţă, în locul cărnii se pun arpagicul, roşiile şi busuiocul, se amestecă pe foc 3-4 minute, apoi se incorporează şi carnea. Se toarnă 250 ml apă călduţă, uşor îndulcită, cratiţa se dă la cuptor, cca 45 minute, la foc mic. Inainte de servire se adaugă sucul de lămâie.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*