Rulouri de şuncă

Rulouri de şuncă


Ingrediente:

4 felii subţiri de şuncă
1 dovlecel
1 fir praz, partea albă
1 morcov
1 inimă de varză
200 g orez brun, fiert
Sare, piper
Ulei
½ linguriţă oţet balsamic

Preparare:

Se înăbuşă legumele apoi se omogenizează cu mixerul să rezulte un piure, apoi incorporează orezul, sare, piper, puţin ulei şi oţet. Se întinde compoziţia pe feliile de şuncă, care se rulează. Se pot decora cu puţin pătrunjel tocat şi piper roşu. Se servesc reci, pe frunze de salată.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu carne, Mâncăruri cu carne, Reţeta săptămânii, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*