Savarină cu rom

Savarină cu rom


Ingrediente:

600 ml lapte
250 g pesmet
250 g miere
500 g frişcă
100 g miere
2 pachete zahăr vanilat

Preparare:

Laptele, pesmetul şi 250 g miere se amestecă şi compoziţia se toarnă într-o formă de şarlotă, bine unsă cu unt. Se dă la cuptor pentru o oră, la foc mic. Se scoate din formă doar după ce s-a răcit. Se pune pe platou şi se însiropează cu 100 g miere încălzită, în care s-a pus zahărul vanilat. Deasupra se îmbracă în frişcă.

Taguri: , , , ,
Categorii: Deserturi, Prăjituri, Reţeta zilei.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*