Supă de legume cu miso roşu

Supă de legume cu miso roşu


Ingrediente:

1 lingură smântână
5 aripioare de pui
1 ceapă tăiată în 4
2 căpăţâni ţelină tăiată cuburi
2 morcovi tăiaţi cuburi
1 lingură pastă roşie de miso
5 cuburi tofu prăjit
1 linguriţă busuioc verde
sare, piper

Preparare:

Se pun aripile în tigaie, se acoperă cu apă şi se dau în clocot, apoi se reduce focul şi se fierb sub capac, 10 minute.
Se ia grăsimea de la suprafaţă şi se adaugă ceapa, morcovii şi ţelina, se acoperă şi se fierbe în continuare până ce legumele se înmoaie. După 20 de minute, preparatul rezultat, în afară de aripioare, se macină în robotul de bucătărie, se pune înapoi în oală şi se amestecă cu miso şi tofu. Se pune înapoi pe foc şi se încălzeşte fără a mai da însă în clocot. După 3 minute, se ia de pe foc, se condimentează cu sare şi piper, după gust, se toarnă în boluri şi se garniseşte cu busuioc si bucătele de carne.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria japoneză, Reţeta zilei, Supe / Ciorbe cu carne, Supe, ciorbe, borşuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*