Supă japoneză cu tofu

Supă japoneză cu tofu


Ingrediente:

250 g tăiţei
2 linguri ulei de măsline
5 cepe verzi tăiate pe diagonală
1 linguriţă ghimbir tocat
1 L supă de pui
½ căpăţână varză tocată
300 g tofu tăiat cuburi
sare, piper

Preparare:

Se fierb tăiţeii în apă cu sare, se scurg şi se amestecă cu 1 lingură ulei de măsline, apoi se pun deoparte.
Separat, se amestecă restul de ulei de măsline încins cu ceapa tocată şi ghimbirul. Se căleşte la foc mic, 3 minute, până ce legumele se înmoaie, apoi se adaugă supa de pui. Se dă în clocot, se fierbe la foc mic, după care se incorporează varza. Când şi aceasta din urmă se înmoaie, se adaugă tăiţeii şi tofu.
Supa rezultată se condimentează cu sare şi piper, după gust şi se poate servi imediat.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria japoneză, Reţeta săptămânii, Reţeta zilei, Supe / Ciorbe cu legume, Supe, ciorbe, borşuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*