Anghinare cu smântână

Anghinare cu smântână


Ingrediente:

1 kg anghinare
100 g smântână
100 alune nesărate
1 linguriţă coajă rasă de lămâie
2 lingurițe suc de lămâie
sare

Preparare:

Se toacă alunele şi se amestecă cu smântână, coajă rasă de lămâie şi sare, se blendează împreună. Anghinarea se spală, se curăţă, se taie şi se fierbe, se scurge de apă.
Bucățile de anghinare se pun în forme mici, deasupra se toarnă peste fiecare din pasta cu smântână. Se serveşte rece sau cald.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Bucătăria rusă, Reţeta zilei, Reţete.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*