Anghinare înăbuşită cu parmezan

Anghinare înăbuşită cu parmezan


Ingrediente:

350 g anghinare conservată sau proaspătă
500 g parmezan ras
250 g maioneză
sare şi piper, după gust

Preparare:

Se scurge anghinarea (dacă este conservată), se toacă şi se combină cu parmezanul şi maioneza. Se pune într-un vas şi se bagă la cuptorul cu microunde; se lasă 5 minute, astfel încât să fie bine pătrunsă. Se presară piper şi sare, după gust. Se poate servi cu pâine prăjită, baghete franţuzeşti sau chiar cu andive.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Mâncăruri cu brânză, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*