Cartofi cu sardele în ulei

Cartofi cu sardele în ulei


Ingrediente:

400-500 g cartofi
120 g sardele în ulei
zeama de la 1 lămâie
2 linguriţe margarină 40% grăsime
capere
sare şi piper

Preparare:
Într-o cratiţă se fiert cartofii timp de 10 minute. Între timp, se amestecă sardelele stoarse bine, zeama de lămâie, caperele, sarea şi piperul, până ce formează o pastă fină. Când sunt fierţi, cartofii se scot şi se curăţă de coajă, apoi se taie în lungime şi se pune deasupra o lingură mare de ulei de sardele. Se poate adăuga şi ton pentru a da mai multă savoare.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu carne, Peşte, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*