Mic dejun cu ouă, gorgonzola şi parmezan

Mic dejun cu ouă, gorgonzola şi parmezan


Ingrediente:

4 felii de pâine albă
4 ouă
Muştar franţuzesc
Parmezan ras
Gorgonzola

Preparare:

Se scobesc feliile de pâine, scoţând o parte din miez, în locul gol format se întinde un strat de muştar, apoi se sparge câte un ou pe fiecare felie de pâine. Peste ou se presară bucăţi de gorgonzola şi se presară parmezan ras. Feliile de pâine se pun într-o tavă, pe hârtie de copt, şi se dau la cuptor până prinde parmezanul crustă. Se servesc cu roşii şi praz, stropite cu ulei de măsline şi puţin oţet.

Mic dejun cu oua, gorgonzola si parmezan (16 fotografii)
4 Martie 2011

Taguri: , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Aperitive cu ouă, Mâncăruri cu ouă, Reţete cu poze.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*