Piure asezonat

Piure asezonat


Ingrediente:

400 g cartofi
1 ceapă
1 vârf de cuţit şofran
20 linguri lapte smântânit
2 linguriţe ulei de măsline
1 linguriţă de curry
1 linguriţă nucşoară
sare şi piper

Preparare:

Cartofii se curăţă, apoi se spală şi se pun la fiert în apă sărată cu şofran cam 30 minute. Între timp, se curăţă ceapa, se toacă şi se căleşte în ulei încins; se presară curry, sare şi piper. Cartofii se scot din apă, se scurg bine şi se pisează până ce se obţine o pastă fină care se amestecă în lapte fiert; se adaugă sosul cu ceapă, sare şi piper, după gust, nucşoară, se înglobează bine şi se poate servi.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu legume, Reţeta săptămânii, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*