Pui in sos de caise

Pui in sos de caise


Ingrediente:
1 piept de pui, dezosat
100 g caise din conservă
3 căţei de usturoi
1 lingură suc de lămâie
100 g concentrat supă de ceapă
1 lingură ulei
1 lingură mărar verde
sare, piper

Preparare:
Se condimentează carnea şi se aşază pe o tavă alături de caise. Se zdrobeşte usturoiul şi se freacă cu sare şi piper. Se adaugă 1 lingură de ulei şi suc de lămâie. În acest amestec se încorporează concentratul de supă.
Pasta obţinută se toarnă peste caisele şi puiul din tavă. Se coace totul 2 ore. Se serveşte fierbinte cu garnitură de orez. Deasupra se presară mărar tocat.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*