Dovlecei copţi şi cartofi

Dovlecei copţi şi cartofi


Ingrediente:

700 g dovlecei
½ kg cartofi, curăţaţi, tăiaţi felii
½ kg roşii feliate
1 ardei verde, tocat
3 căţei de usturoi mărunţit
1 ceapă medie, tăiată mărunt
1 ceaşcă ulei de măsline
1 ceaşcă apă
1 lingură oregano
sare
piper

Preparare:

Se curăţă dovlecelul şi se taie felii subţiri. Restul legumelor se taie cuburi mici. Se amestecă toate ingredientele, se condimentează şi se coc în cuptorul încălzit, timp de 1-2 ore.
După o jumătate de oră, se amestecă şi se stropesc cu puţin ulei. În ultimele 10 minute se măreşte focul, pentru a obţine cartofi crocanţi.
Se serveşte cu brânză nesărată.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu legume, Reţeta zilei, Reţete de post.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*