Plăcintă de sparanghel

Plăcintă de sparanghel


Ingrediente:

3 linguriţe ulei de măsline
1 ceapă albă
un vârf de cuţit sare
500 g sparanghel
5 ouă
1 ceaşcă brânză Gruyère

Preparare:

Se taie ceapa rondele, iar sparanghelul se taie pe diagonală bucăţi de 1-2 centimetri. Se încinge ulei în tigaie, se dă focul la putere medie şi se adaugă ceapa care se căleşte puţin cu sare, până se înmoaie. După 3 minute se adaugă sparanghelul. Se acoperă şi se lasă 7 minute la foc mic până ce şi acesta se înmoaie.
Ouăle se bat şi se toarnă peste amestec. Se prăjesc 3 minute pentru că nu trebuie să se întărească de tot, apoi se rade brânză deasupra şi se dă totul la cuptor 5 minute. La sfârşit preparatul se taie felii.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu legume, Clătite / Plăcinte, Mâncăruri cu legume, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*