Rulade elveţiene

Rulade elveţiene


Ingrediente:

3 ouă
1 linguriţă esenţă de vanilie
100 g zahăr tos
70 g făină
50 g zahăr pudră

Preparare:

Cu ajutorul mixerului, se bat ouăle cu vanilie şi zahăr. Se omogenizează bine, până se obţine o spumă consistentă, se amestecă cu făina şi se toarnă în tavă căptuşită cu hârtie de copt.
Se coace 10 minute la foc mediu, se acoperă cu un prosop, se lasă să se răcească, apoi se unge cu gem, se rulează şi se dă la frigider, până în momentul servirii. Pentru decor, puteţi folosi puţin zahăr pudră.

Taguri: , , ,
Categorii: Deserturi, Prăjituri, Reţeta săptămânii, Reţeta zilei.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*