Salată de castravete

Salată de castravete


Ingrediente:

1 castravete mediu
1 lingură ceapă tocată
1 lingură sare
1 roşie coaptă, tăiată
1 lingură coriandru, tocat
1 cană iaurt
1 linguriţă chimen măcinat

Preparare:

Se curăţă castravetele şi se taie pe lungime. Se îndepărtează seminţele. Se taie castravetele felii. Se amestecă castravetele cu ceapa şi sarea, se lasă la rece 5 minute. Se scurge castravetele de zeamă, se adaugă roşia, coriandru, iaurtul şi chimenul. Se amestecă uşor toate ingredientele, cu o lingură. Se acoperă şi se ţine o oră la rece.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*