Salată de mazăre şi morcovi

Salată de mazăre şi morcovi


Ingrediente:

2 morcovi mari, tocaţi
1 cană mazăre
1 ceapă mare, tocată mărunt
1 ardei verde iute, zdrobit cu sare
câteva frunze de mentă, tocate
sare, piper
suc de lămâie
frunze de pătrunjel

Preparare:

Se fierb morcovii şi mazărea la foc mic, timp de 5 minute, sau până când se înmoaie puţin. Se lasă să se răcească. Se adaugă ceapa tocată, ardeiul, menta, sarea, piperul şi sucul de lămâie. Se amestecă bine. Se garniseşte cu pătrunjel proaspăt, tocat mărunt. Se serveşte rece.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria indiană, Reţeta zilei, Reţete, Salate.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*