Avocado cu lime

Avocado cu lime


Ingrediente:

2 avocado decojiţi, curăţaţi de coajă şi zdrobiţi
1 linguriţă suc de lime
½ lingură suc de portocale
½ lingură suc de ananas
un vârf de cuţit chimen măcinat
½ legătură coriandru verde, tocat
1 linguriţă sos iute
sare

Preparare:

Avocado se curăță de coajă, se înlătură sâmburii și se formează o pastă, care se omogenizează cu suc de lime, suc de portocale, suc de ananas, chimen şi coriandru.
Se condimentează după gust cu sare şi sos picant. Compoziţia rezultată se dă la rece, la frigider, înainte de servire, se poate decora cu verdeaţă mărunţită.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Bucătăria spaniolă, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*